Scientometric Analysis of Smart Tourism Using CiteSpace - Mamrayeva, Dinara
Scientometrická analýza jednej z nových a relevantných oblastí v ekonomike - smart turizmus, ktorý sa za posledných 10-12 rokov veľmi rozšíril.