Innovative Activity of Industrial Enterprises of Kazakhstan: Research of Factors and Key Indicators - Toxambayeva, Alua
V Kazachstane dochádza k zintenzívneniu inovačnej činnosti, ktorá je obzvlášť dôležitá v moderných podmienkach. Zisťovanie miery vplyvu viacerých ukazovateľov na inovačnú činnosť priemyselných podnikov Kazachstanu, ako aj vynálezcovskej činnosti priemyselných podnikov v krajine.