Economic Consequences of Keeping Peace in Afghanistan through Indonesian Soft Power Approach - Rachman, Arief
Určovanie krokov indonézskej vlády pri realizácii mieru v Afganistane s prístupom mäkkej sily a ich ekonomické dôsledky.