A Socio-economic Analysis of the Role of Medical Drones in the Era of the COVID-19 Pandemic - Hidayat, Niko Azhari
Vysoká a rýchla prenosová rýchlosť koronavírusu ovplyvňuje všetky aktivity v rôznych oblastiach, vrátane zdravotníctva a ekonomiky, ktoré treba vykonávať opatrne. Na podporu zdravotníckych pracovníkov sa vyvíjajú aj rôzne technológie výkonu v rámci finančných možností, vrátane dronov vo viacerých aspektoch zdravotníckych potrieb od dodávania liekov a zdravotníckych pomôcok až po vykonávanie kontrol vitálnych funkcií.