Determination of the Maximum Time Limit on a Specific Time Work Agreement in the View of Legal Certainty and Fairness - Shalihah, Fithriatus
Poskytnutie prehľadu o legislatívnych zmenách ohľadom maximálnej pracovnej doby určitej pracovnej dohody, ktorá mení právo legislatívnej istoty v Indonézii.