Zákon o službách zamestnanosti - Bonek, Martin
Služby zamestnanosti na území SR poskytujú Ústredie a úrad práce, sociálnych vecí a rodiny, P.O. a F.O., ktoré vykonávajú sprostredkovanie zamestnania, poskytujú odborné poradenské služby a uplatňujú aktívne opatrenia na trhu práce na základe uzatvorenej písomnej dohody s príslušným úradom, alebo na základe uzatvorenej písomnej dohody v rámci partnerstva, P.O. a F.O., ktoré vykonávajú sprostredkovanie zamestnania za úhradu, agentúra dočasného zamestnávania a agentúra podporovaného zamesntávania.