The Impact of the Covid-19 Pandemic Aspects on the Quality of Health Services in Jordan - Alhalaseh, Rula Hani
Kombinácia manažérstva kvality a krízového manažmentu v životne dôležitom sektore; zdravotníctve, ktoré si vyžaduje neustále zlepšovanie a udržateľnosť svojich služieb, zaručujúcich štandardy kvality. Preskúmanie vplyvu pandémie Covid-19 na kvalitu zdravotníckych služieb v Jordánsku.