Vzlétnout dokáže každý, přistát v cíli málokdo - Kazdová, Alena
Rozhovor so spoluzakladateľom poradenskej spoločnosti Image Lab Martinom Kalendom. Jeho volba profesie. Založenie rodinného podniku. Úspešnosť v podnikaní. Vplyv pandémie na činnosť podniku.