Mediace, aneb nový svatý grál leadershipu - Lokajíčková, Diana
Vzťahy zamestnancov na pracovisku. Vznik rôznych sporov na pracovisku. Zlé chápanie komunikácie na pracovisku. Riešenie konfliktov formou vzájomného pochopenia sa. Komunikačný kódex.