Nový spôsob zakladania s. r. o. - Boráková, Lucia
Podnikateľské subjekty môžu od 1. februára 2023, s účinnosťou novely Obchodného zákonníka, zakladať spoločnosť s ručením obmedzeným a tiež podnik zahraničnej právnickej osoby alebo organizačnú zložku podniku zahraničnej právnickej osoby zjednodušeným elektronickým spôsobom, ktorý má podstatne priaznivo prispieť k zrýchleniu a zefektívneniu celého procesu založenia spoločnosti. Aké sú podmienky zjednodušeného založenia spoločnosti s ručením obmedzeným?