Vnímanie úrovne etického správania podnikateľov zo strany spoločnosti - Horbulák, Zsolt, 1972-
Malé a stredné podniky v národnom hospodárstve. Etické podnikanie na prahu tretieho milénia. Prieskum o úrovni spoločensky zodpovedného podnikania MSP na Slovensku.