Oznamovacie a evidenčné povinnosti zamestnávateľa - Mrukviová Tomiová, Sandra
Počas trvania pracovného pomeru ukladá právny poriadok zamestnávateľovi mnoho oznamovacích a evidenčných povinností. Oznamovacie a evidenčné povinnosti zamestnávateľa nie sú upravené ucelene v rámci niekoľkých za sebou nasledujúcich ustanovení a dokonca ani v rámci jedného právneho predpisu. Úpravu oznamovacích a evidenčných povinností zamestnávateľa obsahujú viaceré právne predpisy týkajúce sa oblasti pracovného práva. Aké oznamovacie povinnosti má zamestnávateľ voči zamestnancovi? Aké povinnosti má voči zdravotnej a Sociálnej poisťovni?