Zmena pracovnej zmluvy - Cingelová, Zuzana
Dohodnutý obsah pracovnej zmluvy možno zmeniť len vtedy, ak sa zamestnávateľ a zamestnanec dohodnú na jeho zmene. Zamestnávateľ je povinný zmenu pracovnej zmluvy vyhotoviť písomne. Vykonávať práce iného druhu alebo na inom mieste, ako boli dohodnuté v pracovnej zmluve, je zamestnanec povinný len výnimočne. Kedy je povinný zamestnávateľ preradiť zamestnanca? Kedy môže zamestnávateľ preradiť zamestnanca bez súhlasu zamestnanca?