Projekt StayIn: budujeme inkluzivní firmu - Millerová, Renata
Spôsob práce vo firme s mladšími zamestnancami. Nastavenie nového prístupu k rodičom a neustála komunikácia s nimi. Pracovné skupiny zložené z rodičov. Práca možná aj pre ľudí z trhu práce. Novým zamestnancom je poskytnuté psychické bezpečie. Diverzita a inklúzia ako konkurenčná výhoda.