Vyhoďme ho z kola ven, aneb jak propouštět, aby to firmu nepoškodilo - Rataj, Milan
Prepúšťanie vo firmách, uvažuje o nej polovica firiem. Zmysluplné prepúšťanie súvisí s kompetenciami jednotlivých zamestnancov. Najčastejšie omyly pri prepúšťaní: prepúšťanie ako všeliek, prepúšťanie rukami finančných riaditeľov, prepúšťanie šité horúcou ihlou, neférové prepúšťanie, prepúšťanie za zatvorenými dverami.