Evidenčný list dôchodkového poistenia - Cingelová, Zuzana
Zákon o sociálnom poistení ukladá každému zamestnávateľovi povinnosť viesť evidenciu na účely sociálneho poistenia a starobného dôchodkového sporenia zamestnanca, pričom táto evidencia sa vedie od vzniku sociálneho poistenia a starobného dôchodkového sporenia zamestnanca po celé obdobie, počas ktorého toto poistenie a sporenie trvá. Aké údaje musí obsahovať evidencia? Aký je postup pri vypĺňaní evidenčného listu?