Kolektivní vyjednávání není souboj v ringu - Kazdová, Alena
Rozhovor so Zdeňkou Matouškovou, riaditeľkou spoločnosti Nestlé Česko a Slovensko o vyjednávaní s odborovými organizáciami v Česku a na Slovensku. Vždy sa podarí zjednať kompromis medzi oboma stranami. Odbory považuje za užitočné pre rozvoj obchodu i pre zamestnancov.