Talenti po čase korporát opouštějí. Proč? - Kazdová, Alena
Zamestnanie sa po ukončení štúdia vo veľkej spoločnosti. Vývoj pracovnej kariéry, začína na škole, potom je to už na každom z nás. Ocenenie spôsobu premýšľania o problémoch. Po práci nasledoval sabbatical. Kladenie dôrazu na firemnú kultúru. Vzájomný rešpekt a komunikácia medzi zamestnancami. Vytváranie vyššej pozície pre ľudí so start upovou skúsenosťou.