5 nejčastějších předsudků v náboru - Spáčilová, Lucie
Najčastejšie predsudky pri výbere nových zamestnancov: mladý flexibilný kolektív, požiadavka vzdelania v odbore, požiadavka praxe, problém s matkami po materskej dovolenke, neurobenie dobrého dojmu na pohovore.