Výpočet mzdy - Cingelová, Zuzana
Zamestnávateľ je povinný poskytovať zamestnancovi za vykonanú prácu mzdu. Mzdou je peňažné plnenie alebo plnenie peňažnej hodnoty (tzv. naturálna mzda) poskytované zamestnávateľom zamestnancovi za prácu. Podľa čoho má zamestnávateľ možnosť určiť týždenný pracovný čas? Čo sa nezahŕňa do mzdy?