Právo, etika, inovácie a spoločensky zodpovedný manažment - Loučanová, Erika
Príspevok sa zameriava na charakterizovanie vzťahu medzi právom, etikou a spoločensky zodpovedným manažmentom. Štvorrozmerná pyramída spoločensky zodpovedného podnikania. Etika, právo a manažment externalít spoločenskej zodpovednosti.