Sedm pracovních trendů, které pomůžou v krizi - Rataj, Milan
Vnútorná komunikácia vo firmách a mapovanie nálad. Benefity pomáhajúce domácnostiam. Podporné dni pre rodiny s deťmi alebo staršími osobami. Školenie finančnej gramotnosti. Pohľad na jednotlivé generácie vo firmách. Využívanie technológie a menej používania papierovej formy.