The Future Development of the EU Energy Security After the Introduction of Restrictive Measures - Peštová, Viktória, 1995-
Hlavným cieľom článku je preskúmať vplyv ekonomických sankcií Európskej únie na energetické nosiče na jej energetickú bezpečnosť a stanoviť možné odporúčania v skúmanej problematike. Pre dôkladné naplnenie hlavného cieľa článku sme si stanovili aj čiastkové ciele.