Pracovný poriadok v podmienkach škôl a školských zariadení chyby pri vypracovaní pracovného poriadku - Drotár, Matej
Charakteristika pracovného poriadku z hľadiska jeho obsahu. Vzorový pracovný poriadok pre pedagogických zamestnancov a ostatných zamestnancov škôl a školských zariadení. Spracovanie vzorového pracovného poriadku do pracovného poriadku konkrétnej školy alebo školského zariadenia a najčastejšie chyby škôl a školských zariadení pri tvorbe pracovného poriadku.