Finančné riadenie školy a školského zariadenia hospodárenie školy a školského zariadenia - Konečná Veverková, Ingrid
Právna forma školy a školského zariadenia. Finančné riadenie škôl a školských zariadení vzhľadom na ich právne postavenie a formu hospodárenia. Základné práva a povinnosti školy a školského zariadenia ako samostatného právneho subjektu v systéme finančného riadenia.