Stres a syndróm vyhorenia a preventívne aktivity v sebariadení stresové faktory a stresové situácie - Tomášová, Gabriela
Nové poznatky, nové nazeranie na život, nové metódy práce pôsobia na človeka a nútia ho postupne sa im prispôsobiť a prijať ich. Stresové faktory v školstve. Stresové situácie vo vedúcej pozícii. Prejavy stresu. Preventívne aktivity na zvládanie stresu.