Využitie a význam sociálnej skupiny v prevencii charakteristika skupinovej práce - Emmerová, Ingrid
Základné charakteristiky skupinovej práce. Princípy používania pravidiel. Plánovanie aktivít a práca s dynamikou skupiny. Požiadavky pri realizovaní modelových situácií. Kooperácia ako preventívny faktor. Základné metodické požiadavky a odporúčania pre preventívnu činnosť v škole.