Počítačový program ako zamestnanecké dielo - Mičudová, Tatiana
Autorské právo je stále viac významnou súčasťou našich životov, a to pre činnosti spojené s umením, no aj pre spojenie s oblasťami ako sú obchod, vedecká činnosť. Autorské právo má dopad aj na pracovnoprávne vzťahy. Autorské diela totiž môžu vznikať aj pri výkone závislej práce ako zamestnanecké diela.