Dokumentačná povinnosť o transferovom oceňovaní v kontexte aktuálnych zmien v decembri 2022 - Slivková, Dana
Cieľom príspevku je vymedziť rozsah a obsah dokumentačnej povinnosti o transferovom oceňovaní podľa aktuálneho legislatívneho rámca platného pre zdaňovacie obdobie začínajúce po 31. 12. 2022 v kontexte zmien prijatých v decembri roku 2022.