Vytvorenie organizačnej štruktúry kariérové pozície a rozsah zodpovednosti za špecializované činnosti - Galandák, Tomáš
Neujasnené pozície a kompetencie zamestnancov po nástupe do funkcie ako problém vedenia škôl. Efektívne riadenie a koordinácia všetkých činností. Tvorba organizačnej štruktúry, identifikovanie kľúčových oblastí a prijatých opatrení na jej zlepšenie. Cieľom je efektívnejšie riadenie školy a podpora spolupráce medzi oddeleniami.