Krízová intervencia v školách agresivita, hostilita, vandalizmus - Soroková, Tatiana
Charakteristika agresívnosti a hostility. Vandalizmus, demonštrácia sily a útoky v školskom prostredí. Krízová intervencia a jej podoby. Etapy krízovej intervencie na školách: príprava, prevencia, postvencia - intervencia, reziliencia.