Reputation of Electric Vehicles in the Environment of Carbon Reduction and Accelerated Digitization - Pollák, František, 1985-
Uplatňovanie štandardizovanej metodiky na výpočet celkovej úrovne online reputácie na určenie trhovej pozície vybraných elektrických vozidiel v porovnaní s postavením na trhu konvenčných vozidiel so spaľovacími motormi v internetovom prostredí.