Etický kódex a sebareflexia vedúceho zamestnanca sebareflexia a hodnotenie etického správania - Kyselicová, Zdenka
Etický kódex v školskom prostredí. Atribúty etického kódexu pedagogického zamestnanca. Základné etické princípy. Hodnotenie etického správania. Hodnotenie vedúceho zamestnanca pedagogickými zamestnancami.