Prehľad registrov vo verejnom obstarávaní - Scheberová, Magdaléna
V súlade s európskou legislatívou, s nariadeniami, smernicami a odporúčaniami sa v praxi verejného obstarávania ustanovili registre. „Malí obstarávatelia“, ktorými sú predovšetkým školy a obce, v tejto oblasti nie sú celkom jasne stotožnení s ich obsahom, a ani s ich využívaním v procese verejného obstarávania. Článok sa zameriava na objasnenie obsahu jednotlivých registrov vo verejnom obstarávaní.