Neudržiavaná stavba a neznámy pobyt vlastníka stavby - Spišiaková, Helena
Nehnuteľnosť v havarijnom stave, ktorá ohrozuje stavby nachádzajúce sa v jej tesnej blízkosti, je pre obec ako stavebný úrad problém, ktorý musí riešiť. V príspevku sa dozviete, ako má obec postupovať v prípade, ak nie je možné zistiť miesto pobytu vlastníka nehnuteľnosti.