Population's Mobility under Pandemic Conditions. Evidence from Ukraine (Lviv Region) - Ryndzak, Olha
Vysoká úroveň medzinárodnej mobility obyvateľstva sa stala dôležitou črtou moderného globalizovaného sveta. Pandémia COVID-19 výrazne ovplyvnila intenzitu, priebeh a smer globálnych migračných procesov, no úplne ich nezastavila. Rozbor pracovnej sily a potenciálnej územnej mobility obyvateľstva pred a počas pandémie.