Does Corporate Culture and Leadership Influence Employee Work Performance? Evidence from the Slovak Republic - Križanová, Anna
Hlavným cieľom výskumu je zistiť, či je firemná kultúra ovplyvňuje pracovný výkon zamestnancov a zároveň či firemná kultúra ovplyvňuje pracovný výkon zamestnancov prostredníctvom vedenia.