Konkurenčná výhoda vo vybraných kúpeľných podnikoch na Slovensku - Halenárová, Mária, 1994-
Hlavným zámerom článku je identifikovať a posúdiť zdroje konkurenčnej výhody vo vybraných kúpeľných spoločnostiach na Slovensku. Identifikácia konkurenčného potenciálu vybraných zdrojov kúpeľných podnikov je stanovená na základe dostupných informácií z vedeckých a štatistických zdrojov.