The Impact of City Public Transportation Use on the Competitiveness Between High-Speed Rail and the Car: The Example of the Prague - Brno Connection - Kowalski, Michal
Cieľom príspevku je zistiť, aké rýchle by malo byť vysokorýchlostné železničné spojenie v spojení s MHD medzi Brnom a Prahou, aby bolo časovo konkurencieschopné s využitím automobilov.