Vplyv pomerových ukazovateľov na rozhodovací proces spoločnosti - Danihel, Pavel
Hlavný cieľom príspevku je analyzovať pomerové ukazovatele ako účinné nástroje rozhodovacieho procesu, ktoré v prípade vhodného aplikovania a správneho interpretovania, môžu výrazne prispieť k navýšeniu efektivity a kvality manažérskeho rozhodovania v konkrétnom podnikateľskom subjekte.