Moderné prístupy k modelovaniu výrobných podnikov v koncepte Industry 4.0 - Kopec, Ján
Cieľom článku je poukázať na inovácie vo svete technológií v podobe štvrtej priemyselnej revolúcie. Článok sa zaoberá konceptom Industry 4.0 a jeho základnými prvkami. Okrem toho práca obsahuje popis kľúčových inovácií v koncepte „Industry 4.0“ a praktické využitie týchto prvkov vo firmách. Autor sa zameriava aj na úroveň automatizácie vo firmách, či už ide o veľké, stredné alebo malé firmy. Nakoniec je tu usporiadanie výrobného zariadenia s inovatívnymi riešeniami Industry 4.0 a návrhmi vo výrobnom prostredí.