Security for Old Age with a Focus on Pension Reform in the Czech Republic - Kořená, Kateřina
Cieľom príspevku je zhodnotiť zabezpečenie na starobu v Českej republike. Vývoj a súčasný stav dôchodkového systému a dôchodkovej reformy v Česku v rokoch 2013– 2019. Udržateľnosť dôchodkového systému v Česku. Úloha dôchodkových fondov v tomto procese a nevyhnutnosť dôchodkového zabezpečenia budúcich dôchodcov vlastnou prípravou a investíciami.