Mäkké zručnosti v edukácii - Petlák, Erich
V príspevku sa zaoberáme oblasťou, ktorá sa stáva mimoriadne aktuálnou. Učitelia si čoraz viac uvedomujú, že úspešnosť v živote človeka nezáleží len od toho, akými vedomosťami disponuje, čo všetko vie. Samozrejme, túto „merateľnú stránku“ spoločnosť a zamestnávatelia nijako nepodceňujú, ale čím ďalej tým viac sa zdôrazňuje, že k úspešnosti človeka sú potrebné aj tzv. mäkké zručnosti.