Final Look at GDP Forecasting by Czech Institutions - Šindelář, Jiří
Hodnotenie predpovedania rastu reálneho HDP v rokoch 1995 až 2015 od Českej národnej banky a Ministerstva financií ČR. Zistenie, že presnosť pripravených prognóz MF aj ČNB sa výrazne nelíši od benchmarkových prognóz medzinárodných inštitúcií.