Určenie miesta dodania pri dani z pridanej hodnoty v roku 2023 - Válek, Juraj, 1981-
Určenie miesta dodania pri dani z pridanej hodnoty je možné určiť podľa miesta zdaniteľného obchodu, alebo miesta dodania služby.