Aspects of the Quality of Life of Seniors in Nursing Homes During the Emergency During the Covid-19 Pandemic - Brečka, Tibor A.
Vplyv krízových opatrení spojených s vyhlásením stavu núdze v súvislosti s pandémiou Covid-19 na psychický stav a rôzne aspekty kvality života seniorov v domovoch pre seniorov.