The Microfinance Discourse - Profant, Tomáš Imrich, 1983-
Diskurz mikrofinancovania. Zameranie sa na hlavné prvky diskurzu mikrofinancovania: na naliehavú potrebu, ktorá viedla k vzniku diskurzu mikrofinancovania, formovanie objektov a formovanie enunciatívnych modalít v rámci diskurzu.