Professional Corporate Employee Education from the Point of View of the Types of Education and the Applied Forms of Education - Gabrhelová, Gabriela
Charakteristika foriem a druhov sústavného odborného vzdelávania, uplatňovaných vo vybraných slovenských podnikoch a ich benefity pre výkon zamestnancov. Základné pojmy, t. j. povinná a dobrovoľná príprava na povolanie zamestnancov, povinnosti zamestnávateľa a zamestnanca, súvisiace s týmito formami vzdelávania sú definované v príspevku v súlade so zákonom.