Improved Blood Saturation of Golf Players after COVID-19 as Potential Marketing Management and Improved Economics of Golf Related Activities - Malíčková, Lucia, 1988-
Demonštrácia korelácie medzi hraním golfu a zlepšením zdravotného stavu po COVID-19. Táto pozitívna informácia má potenciál byť využívaná marketingovým manažmentom rôznych organizácií na zlepšenie ekonomiky golfových aktivít. Golf má pozitívny vplyv na zdravotný stav športovcov po zotavení, alebo po očkovaní na ochorenie COVID-19.