Proposal of the Assembly Line Structure Modification - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Aplikácia počítačovej simulácie za účelom analýzy montážnej linky a následný návrh zmien na zvýšenie produktivity. Počítačová simulácia okrem overenia samotného výrobného procesu umožňuje optimálne nastavenie montážnej linky bez zásahu do samotnej výroby.